Гардероб по поръчка

Обиколили сте много магазини и сайтове за мебели, но не сте намерили подходящия гардероб или спалня? Или сте намерили, но не са по джоба ви?

В такъв случай, добре дошли в HomeSolutions – ние имаме решение. Изработваме от големи гардеробни системи до практични просторни шкафове за малки помещения.

Всяка спалня е уникална. Някои предпочитат модерен дизайн, други харесват вечната класика.

В повечето случаи спалните помещения не са създадени, за да впечатляват с уникален дизайн върволица от гости, а да осигурят комфортен сън.  Затова и удобството на леглото и мебелите е от ключово значение.

Изработката и обзавеждането на спални по поръчка става все по-популярно, заради функционалностите и удобството на мебелите, създадени специално за нуждите на техните собственици

изпълнени проекти

Разгледайте произведени от нас гардероби по поръчка

Гардеробът е в основата на целия интериор

        Гардероба, който ще изработим по индивидуална поръчка, ще съответства точно на размера на стаята. Освен това можете сами или с наша помощ да решите как да изглежда отвътре и отвън и какво да е вътрешното му разпределение. Доброто разпределение на рафтовете и чекмеджетата в гардероба ще ви даде  възможност за максимално усвояване на обема му. Дали ще го ползвате само за съхранение на дрехи, или искате да приберете и дъската за гладене, колко чекмеджета ще има – решавате само Вие.  

       Нашите клиенти,  все често поръчват гардероби с плъзгащи се врати. Освен, че един такъв гардероб изисква по-малко място, дава и най – разнообразни възможности за вътрешно разпределение. 

       Дизайнът с плъзгащи се врати не е ограничен откъм крила и може да се допълни с ъглови рафтове отвън и различни светлини.

Предимства на гардеробите по поръчка:

Усвоявате максимално мястото в стаята;

Мебелите се изработват по размери на клиента, така че шкафът ще пасне идеално в размерите на помещението;

Избирате сами механизмите за затваряне и плъзгане на вратите и дали да има огледала, осветление и т.н.

Когато поръчате мебели за спалня от HomeSolutions получавате:

Мебели по ваш вкус, съчетани с интериора;

Надежден дизайн;

Повече обем;

Прецизен монтаж;