Кухни по поръчка

Ще проектираме кухнята ви така, че да я оборудвате с функционални и удобни мебели, независимо от площта ѝ.

        Всяка домакиня мечтае за многофункционална и красива кухня. Добре проектираното работно пространство пести време, и усилия. Често срещана грешка е да се търси проект за кухня, след като е направен ремонт на помещението и всички изводи за електричество, ВиК и т.н. са вече готови. Обадете ни се преди това – с проекта на кухнята ще представим и съответните схеми, къде и от какви изводи ще има нужда.

Модели кухни

         Много хора са изправени пред проблем с проектирането на помещението, заради ограничената площ, с която разполагат. Малките размери на стаята не винаги позволяват да подредите всички домакински уреди, така както ще ви е удобно. Решението е да изберете компактни шкафове, така че кухнята да стане функционална и практична. Кухнята по поръчка ви позволява да оптимизирате пространството и да използвайте всеки сантиметър от него.

В Home Solutions предлагаме безброй възможности за изпълнение на различни модели кухни по поръчка:

  • Малки;
  • Ъглови;
  • Ретро;
  • Класически;
  • Вградени;
  • Луксозни;
  • Евтини.

изпълнени проекти

Разгледайте произведени от нас кухни по поръчка

Колко излиза кухня по поръчка?

Всичко зависи от вашето желание, финансови възможности и въображение.

         Цената на една кухня по поръчка се формира на базата на размера ѝ, използваните материали, механизми и аксесоари. Изработваме както кухни в икономичния клас, така и по-скъпи варианти. И в двата случая държим на качествената изработка. Обръщаме специално внимание не само на кухненските шкафове, а и на плота и стената. Те ще бъдат на място, на което постоянно има вода, мазнини и  препарати и затова трябва да са безупречно изработени и монтирани.

Монтаж на кухня

Освен, че ще изработим, проектираме и доставим вашата кухня на адрес в София и околностите, и ще я монтираме;

Носим отговорност за нашата работа и ще я свършим докрай;

Поръчайте кухненски мебели от HomeSolutions –  обадете ни се сега!