Спалня по поръчка

Спалнята е мястото, в което човек прекарва една трета от живота си. Затова няма нужда да ви убеждаваме колко важно да се погрижите за създаването на уют и комфорт. Решението на тази задача започваме с разработването на индивидуален проект за всеки от клиентите ни, в който вземаме предвид и най-малкия детайл.

изпълнени проекти

Разгледайте произведени от нас спални по поръчка

Каква спалня?

Първото нещо, което трябва да решите когато поръчвате спалня, е колко голямо легло ви трябва. Ако сте двойка е лесно, но ако децата ви се местят при вас всяка нощ, тогава нещата изглеждат и се усещат различно. Ако пък спят самостоятелно, идеите за двуетажни легла в интернет са безброй – харесайте, а ние ще ги проектираме и изработим.

В случай, че спалнята ви е с малък размер, ще направим проект за легло, който ще позволи да използвате максимално наличното пространство. Можем да дадем предложение за ергономична спалня, която едновременно с това е и място за съхранение.

Защо да ни изберете?

Нашите спални по поръчка са с високо качество и издръжливост, благодарение на силните материали и екстрите, които използваме при изработката;

Доставката и монтажът за град София и околните населени места са безплатни;

Обадете ни се сега, за да обсъдим заедно вашата мечтана спалня!